Arxiu del blog

diumenge, 6 de maig del 2012

EXTRA-TERRESTRES A LA MAR BELLA.

Fa dos dies que no sortim de casa.
Cremen cotxes. Cremen contenidors. Crema tot.
L´exèrcit està al carrer. No se quan acabarà això, però se quan va començar.


Barcelona, estiu del 2013.


Ells varen arribar a Barcelona. Va ser considerada la noticia més important de l'historia de la humanitat.
Per que Barcelona va ser la ciutat escollida? Ningú ho sap. Simplement van aterrar aquí.
Una nau que evidentment no era del nostre planeta i de dimensions magnànimes va escollir el front litoral de la ciutat per aturar-se i restar surant unes desenes de metres amunt la Mediterrania.





Aviat la gent va passar de tenir por a una possible invasió alienígena a saber que eren bona gent, amics.
En un acte de cortesia la nau es va retirar uns metres blau endins per no robar els raigs de sol als banyistes de la Barceloneta. Evidentment eren una civilització superior.

Diuen que van haver-hi contactes amb les autoritats civils i militars del nostre planeta. Que venien amb bones intencions. Tenien una proposta il·lusionant per a tots nosaltres.
Amb educació i respecte van demanar permís per poder baixar i conèixer la ciutat. Volien descobrir-nos.
I així els carrers de Barcelona es van omplir de turistes extra- terrestres. No penseu pas que eren estranys éssers "tripids, bidigits i policromats fosforits" sota dues antenes, no. Eren com nosaltres. Això si, es veia de lluny que sa seva alimentació era prou equilibrada. Pot ser els havien escollit i seleccionat per donar una bona imatge. Tant elles com ells semblaven sortits de la serie televisiva ¨els vigilants de la platja¨... però en versió intel·ligent.
Tenien un saber estar, una educació, ostres tu!...sempre un somriure i un desig de conèixer, relacionar-se. Si jo crec que van fer bons amics entre la gent de la ciutat!
Els podies veure fent "xanetes", gaudint de les "bombes" a la Cova Fumada, anxoves a les terrasses de la Rambla del Poble Nou, vora el Casino de l'Aliança. Te'ls trobaves per Ciutat Vella, giravoltant al Tibidabo, tastant fruita a la Boqueria o prenent el sol a la Mar Bella.

Els caps polítics de tot el planeta varen acudir a la trobada que es va fer al Palau Sant Jordi. Va ser on ells oferiren la seva proposta: Integració al que ells van anomenar "Cooperativa dels Planetes". Lliure circulació per mons a descobrir, coneixements per teràpies i tecnologies mediques. Coneixements i accés a fonts d'energies netes, sostenibles, inesgotables i gratuïtes. Adéu a la fam, a la pobresa. Tot-hom tindrà el seu lloc a l'univers.
Res a canvi. Encantats de conèixer-nos, feliços de comptar amb nosaltres.

Més de dos milions de persones vingudes d'arreu del mon, amb llàgrimes als ulls, es van acomiadar dels nous amics un dia de finals d'estiu. Il.lusions i noves amistats que s'allunyaven del nostre planeta en espera d'una resposta.
A principis d'octubre tots els mitjans informatius "independents" varen publicar la noticia: No hi haurà tracte!
Diversos serveis secrets i agencies d'informació tenien dades consistents que conduïen a pensar, amb grans fonaments, que en realitat els extra-terrestres ens volien envair, colonitzar i sotmetre.
Visca la Terra lliure!
Desencís, desil.lusió, tristor profunda... incredulitat. De tocar el cel a retornar al nostre infern. El nostre es un infern dissenyat i calculat com a tal.
Poc abans de Nadal es va saber la veritat. La premsa en general, pot ser des de la seva fundació, ha estat sotmesa als poders d'una minoria. Però les xarxes socials varen ser les encarregades de difondre la veritat.
Que ens mengem el petroli amb patates?
Que deixarem de vendre medicaments?
Que s'acabat el negoci de les armes?
Que es perden els privilegis derivats de l'explotació humana?
Au! Vinga, va!
Des del principi de la humanitat les coses son com son, i ara no canviarà tot per uns que venen d'un altre planeta. Que un nen mori de fam es necessari, un preu assumible.

I la gent d'arreu del mon va sortir al carrer.
I els de sempre, en nom de la pau i l'ordre públic, de la democràcia i estabilitat social, varen treure els exèrcits. 

Cremen cotxes, cremen contenidors, crema tot.
Crema un crit d'angoixa.
Torneu, si us plau, torneu!
Nosaltres som la Terra!







1 comentari:

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguidors